Bloembollen

Bloembollen
Kwekerij De Bosrand staat al jaren bekend om haar bloembollen. Door middel van een strenge slectie en langdurige samenwerkingen met telers is er altijd een ruim aanbod beschikbaar. Eigen inpaklijnen maken het mogelijk om diverse uitvoeringen te maken, afgestemd op uw wens.

Verpakte bloembollen
Standaard kun je bij ons terecht voor een ruim assortiment verpakte bloembollen. Hierin zijn eigenlijk drie eenheden beschikbaar. Zo is er een speciale retailverpakking, geschikt voor tuincentra en andere retailkanalen. Maar ook voor grotere verpakkingen, handig voor bijvoorbeeld de hovenier, kunt u bij ons terecht.

CC capper geel

Losse bloembollen
Op zoek naar grotere aantallen bloembollen? Dan helpen we u graag verder! Onze voorraad zorgt ervoor dat we snel kunnen leveren. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan is dit vaak geen probleem en gaan we alsnog opzoek naar het te leveren product.

Bollen breed1

Contact
Voor meer informatie over onze bloembollen kunt u altijd bellen, faxen en e-mailen naar onze kwekerij in Wassenaar. Theo van der Kroft is uw contatpersoon. Hij staat u graag te woord!

Kwekerij De Bosrand
Rijksstraatweg 361B2245 AB Wassenaar
T 070-5121622
F 070-5121636
E bloembollen@kwekerijdebosrand.nl
W www..kwekerijdebosrand.nl

Logo De Bosrand

Deel deze pagina:     

Schrijf je in voor onze maandelijkse

Nieuwsbrief

Facebook Twitter Youtube