KWEKERIJ DE BOSRAND

Familiebedrijf
sinds 1980

In 1980 is het allemaal begonnen, Kwekerij De Bosrand werd opgericht. Het begon allemaal heel kleinschalig, met wat primula’s en violen en steeds meer werd het uitgebreid. Inmiddels bestaat De Bosrand uit drie kwekerijen en twee groothandels, genaamd Kwekerij De Bosrand.

Het hebben van eigen kwekerijen zorgt ervoor dat wij elke dag verse planten kunnen aanleveren, wat de groothandels in combinatie met haar grote assortiment, scherpe prijs en service heel uniek maakt. Daarnaast hebben wij contacten met de beste kwekers om ook op deze manier 100% kwaliteit te garanderen. Ook als iets niet in ons assortiment aanwezig is, gaan wij voor jou op zoek.

De Bosrand is een familiebedrijf, waarbij naast Koos en Marja, ook de zes kinderen allemaal in het bedrijf werkzaam zijn. Kwekerij De Bosrand heeft inmiddels 42 jaar ervaring in het leveren van groen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding en wij geven jou graag persoonlijk advies. Daarnaast zijn er bij beide groothandels, vakkundige medewerkers aanwezig die klaarstaan om jou te helpen.

Kwekerij De Bosrand heeft op dit moment meer dan 10.000 producten in haar assortiment, met onder andere: bloembollen, vaste planten, kamerplanten, bomen, heesters, hagen, coniferen, rozen én nog veel meer groen. Daarnaast verkopen wij bij onze groothandels (Kwekerij De Bosrand) in Wassenaar en Rijsbergen ook aanverwante producten als potten, potgrond en boompalen.