KWEKERIJ DE BOSRAND

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij Kwekerij De Bosrand staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij hebben al ruim 42 jaar ervaring en kunnen jou doordat wij drie eigen kwekerijen en betrouwbare relaties met andere kwekers hebben, elke dag van een vers en uniek assortiment voorzien. Daarnaast streven wij ernaar om onze producten tegen scherpe prijzen aan te bieden!

Service & kwaliteit

Onze kwekerij bestaat uit een hecht en vakkundig team, die al jarenlang ervaring hebben met alles omtrent groen. Zij staan altijd paraat om jou van persoonlijk advies en informatie te voorzien.

Assortiment

In onze kwekerij vind je een groot en uniek assortiment. Je bent van harte welkom in onze Cash & Carry, waarbij onze voorraad dagelijks wordt aangevuld met verse producten. Ook kan je telefonisch of via de mail een bestelling plaatsen.

Onze klanten

Kwekerij De Bosrand is toegankelijk voor ondernemers die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. De kwekerij is helaas niet toegankelijk voor particulieren, hiervoor verwijzen wij jou graag door naar één van onze tuincentra.