KWEKERIJ DE BOSRAND

Persoonlijk advies & de beste kwaliteit

Bij ons staat service hoog in het vaandel! Doordat wij een familiebedrijf zijn, met medewerkers waarvan sommige al vanaf de start van de groothandels werkzaam zijn en alle kennis in huis hebben, kunnen wij jou van persoonlijk advies voorzien.

Wij zijn een Cash & Carry, waarbij je als klant de artikelen op locatie kan uitzoeken en vervolgens wordt jouw order bij de kassa verwerkt. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om op bestelling producten in te kopen. Dit kan zowel telefonisch als per mail, klik hier voor onze contactgegevens. Bij een bestelling, dien je een aanvraag in, hier maken wij een offerte van en op het moment dat wij een goedkeuring van jou hebben ontvangen zetten wij de order klaar. Deze kan je vervolgens zelf komen ophalen in Wassenaar of in Rijsbergen en als je niet in de gelegenheid bent om het op te halen, kunnen wij jouw producten ook tegen de kostprijs bezorgen.

Wij willen jou zo goed mogelijk in jouw behoeftes voorzien. Wil jij bijvoorbeeld een plant, maar is het op dat moment niet op voorraad of bevindt het zich niet in ons assortiment? Geen probleem, geef het ons door en wij gaan het voor jou regelen!

Omdat wij drie eigen kwekerijen hebben, leveren wij dagelijks verse planten aan in onze groothandels in Wassenaar en Rijsbergen. Daarnaast kunnen wij op deze manier de prijs zo scherp mogelijk voor jou maken en jou garanderen van 100% kwaliteit! Zowel de planten uit onze eigen kwekerijen als de planten van onze betrouwbare kwekers, controleren wij dagelijks om een goede kwaliteit te garanderen. Ook wordt ons assortiment, minimaal één keer per jaar door de Naktuinbouw gecontroleerd op kwaliteit.